1. Slaapkamer
  2. boxspring matras

De beste boxspring matrassen voor je interieur

Laatst bijgewerkt: 16 mrt. 2023

Het vinden van de beste boxspring matras voor jouw bed kan soms een uitdaging zijn. Daarom hebben we een lijst met de top 10 producten gemaakt zodat je gemakkelijk een goede keuze kunt maken. Deze lijst is samengesteld aan de hand van kenmerken als duurzaamheid, ondersteuning, comfort en betaalbaarheid. Om het zoeken naar de perfecte boxspring matras In te korten, hebben we een top 10 samengesteld van de beste producten op de markt. Laat je leiden door vier kenmerken: duurzaamheid, ondersteuning, comfort en betaalbaarheid, om de perfecte boxspring matras voor jouw bed te vinden. Klaar om te beginnen? Laten we dan eens een kijkje nemen naar onze lijst met de top 10 boxspring matrassen.

Je interieur is belangrijk dan dat de meeste mensen denken. Zonder een goed interieur, voel jij je niet lekker in je huis. Daarom is het goed om te kijken hoe je de beste boxspring matrassen voor je interieur kunt regelen. Zo weet je zeker dat je lekker in je vel zit als je thuis komt.

Het kan wel een hele klus zijn om de ideale boxspring matrassen te vinden voor jouw interieur. Maar dat is geen enkel probleem voor ons! Op Interieurartikelenboer.nl hebben we namelijk de beste boxspring matrassen voor je uitgezocht, zodat je zeker weet dat je interieur er het beste uit ziet.

boxspring matrassen reviews opgesteld door interieurkenners

Onze kenners zijn dan ook voor ons aan de slag gegaan om zo snel mogelijk de beste boxspring matras voor je te vinden. Dit klinkt makkelijker dan dat het daadwerkelijk is. Er zijn namelijk heel wat verschillende dingen waar je rekening mee moet houden als je een boxspring matras voor je interieur wilt gaan vergelijken.

De boxspring matrassen vergelijken doe je niet even binnen een dag. Daarom zijn we er al een hele tijd mee bezig. De kenners hebben alle mogelijke boxspring matrassen onderzocht en goed bekeken. Ze zijn door de boxspring matras test heen gekomen. Wanneer ze niet door de test heen komen, komen ze niet op onze website te staan.

Eenvoudig boxspring matrassen vergelijken

De top 10 beste boxspring matrassen voor je interieur vinden is niet makkelijk. Gelukkig hebben wij dit al voor je gedaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een keuze te maken uit onze top 10 boxspring matrassen. Dan weet je zeker dat je de beste boxspring matras hebt.

Een goede boxspring matras vinden lijkt zonder een top 10 tegenwoordig onmogelijk. Het is dan ook goed om gebruik te maken van onze top 10 en daarna eens rond te kijken welke de beste opties is voor jou en welke niet. Aan de hand daarvan kun je een goede keuze maken. 

Top 10 best geteste boxspring matrassen

compleetBED® Boxspring 140x200 incl. topdekmatras Complete set met matras Beige.

5/5

Met de compleetBED® Boxspring 140x200 wordt uw slaapkamer een aangename plek om te relaxen. Deze boxspring is van uitstekende kwaliteit en bestaat uit een 7-zone pocketvering met 330 veren per m2, een 4cm dik koudschuim topdekmatras en een stevig hoofdbord. Het matras is belastbaar tot 240kg en biedt u een goede ondersteuning. Daarnaast heeft het matras ook goede ventilerende eigenschappen. Als u liever een luxer matras heeft, dan is het mogelijk om voor een traagschuim- of anti-allergeen bamboo topdekmatras te kiezen tegen een meerprijs. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Uw slaapkamer zal met deze boxspring een aangename plek zijn om te relaxen, waar u heerlijk kunt genieten van een goede nachtrust.

compleetBED® Boxspring 140x200 incl. topdekmatras Complete set met matras.

5/5

De compleetBED® Boxspring 140x200 is een kwalitatief hoogwaardig product dat wordt geproduceerd in Nederland. De boxspring heeft een afmeting van 1.40m x 2.00m en een kleur Grijs. Hij wordt geleverd met een hoofdbord, 7-zone pocketvering met 330 veren per m2 en een 4cm dik koudschuim topdekmatras. Deze constructie is belastbaar tot 240kg. De pocketvering matras is bekend om de goede ventilerende eigenschappen. Voor wie op zoek is naar extra comfort, biedt compleetBED® ook luxere opties zoals een traagschuim- of anti-allergeen bamboo topdekmatras. U kunt deze tegen meerprijs aanschaffen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

compleetBED® Boxspring 140x200 incl. topdekmatras Complete set met matras.

5/5

CompleteBed® boxspring 140x200 met inbegrip van topdekmatras is een compleet set met matras. Deze boxspring is van een hoge kwaliteit en wordt vervaardigd in Nederland. Deze comfortabele boxspring, met de afmeting van 1.40m x 2.00m, kleur zwart, wordt geleverd met hoofdbord, 7-zone pocketvering met 330 veren per m2 en een 4cm dikke koudschuim topdekmatras. Hierdoor is de matras belastbaar tot 240kg. Deze nieuwe techniek biedt een betere ondersteuning voor uw lichaam. Pocketvering matrassen staan bekend om hun goede ventilerende eigenschappen. Als u liever een luxere matras wilt, zoals een traagschuim- of anti-allergene bamboo topdekmatras, dan zijn deze tegen meerprijs leverbaar. Onze medewerkers kunnen u meer informatie geven over de mogelijkheden.

Beddenhut® Boxspring 90x200 Complete set met matras topper Beige.

5/5

Deze Beddenhut® Boxspring 90x200 Complete set met matras topper Beige geeft u de ultieme slaapervaring. Het matras is gemaakt met een 7-zone pocketvering met 330 veren per m2 en een 4 cm dik koudschuim topdekmatras, waardoor het matras belastbaar tot 125kg is. Dit geeft uw lichaam een betere ondersteuning. Deze boxspring is van Nederlandse kwaliteit en heeft een goede ventilerende eigenschappen. U kunt kiezen voor luxere matrassen, zoals een traagschuim- of anti-allergeen bamboo topdekmatras. Deze zijn tegen meerprijs leverbaar. De boxspring wordt geleverd met een stijlvol en modern hoofdbord, waardoor uw bed een echte eye-catcher in uw slaapkamer wordt. Slapen wordt met deze boxspring een ware luxe.

Beter Bed Basic Box Owen vlak met gestoffeerd matras 140 x 200 cm.

5/5

De Beter Bed Basic Box Owen heeft een vlakke ligging die ideaal is om je rug te ondersteunen. Het matras heeft een afmeting van 140 x 200 cm en is bekleed met een stevige en comfortabele stof. Om de algehele uitstraling van het bed compleet te maken, is het voorzien van een stijlvol hoofdbord. De Basic Box Owen biedt je een goede balans tussen kwaliteit, comfort en een betaalbare prijs. Je kunt er zeker van zijn dat dit bed je vele jaren slaap plezier zal bieden. Geniet van de hotelchique uitstraling van een boxspring, maar dan voor een kleinere investering. Met de Beter Bed Basic Box Owen heb je de perfecte combinatie van stijl en comfort.

compleetBED® Boxspring 180x200 incl. topdekmatras Complete set met matras.

5/5

Deze compleetBED® Boxspring 180x200 is de perfecte keuze voor een goede en comfortabele nachtrust. Het hoofdbord is verstelbaar in twee hoogtes, waardoor uw bed altijd uw ideale hoogte heeft. Ook is de boxspring voorzien van heerlijke 7-zone pocketvering met 330 veren per m2, voor een extra comfortabel gevoel. De 4 cm dikke topdekmatras is gemaakt van koudschuim, waardoor het matras belastbaar is tot 240 kg. Daarnaast bieden wij ook luxere topdekmatrassen zoals traagschuim of anti-allergeen bamboo topdekmatras tegen een meerprijs. Deze matrassen zijn voorzien van speciale technieken die uw lichaam een betere ondersteuning geven. Bovendien heeft de pocketvering matras goede ventilerende eigenschappen. Kortom, met deze compleetBED® Boxspring 180x200 kunt u rekenen op een goede kwaliteit boxspring, die geproduceerd is in Nederland. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over de mogelijkheden.

compleetBED® Boxspring 140x200 incl. topdekmatras Complete set met matras Antraciet.

5/5

Deze compleetBED® Boxspring 140x200 incl. topdekmatras Antraciet is van een uitstekende kwaliteit. Het bed wordt geproduceerd in Nederland met als doel de beste ondersteuning te bieden aan uw lichaam. Deze comfort boxspring is 1.40m x 2.00m en wordt geleverd met een hoofdbord en een 7-zone pocketvering met 330 veren per m2. Daarnaast bevat de set ook een 4cm dik koudschuim topdekmatras. Hierdoor is het matras belastbaar tot 240kg. Dankzij deze nieuwe techniek, krijgt uw lichaam extra ondersteuning. Bovendien staan pocketvering matrassen bekend om hun goede ventilerende eigenschappen. Indien u liever een luxer matras heeft, zoals een traagschuim- of bamboo anti-allergeen topdekmatras, dan is dit tegen meerprijs leverbaar. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over de mogelijkheden.

Beddenhut® Boxspring 180x200 Complete set met matras topper.

5/5

Deze complete Boxspring van Beddenhut® is een absolute must-have voor iedereen die waarde hecht aan comfortabel slapen. De boxspring is gemaakt van een hoogwaardig materiaal en wordt geproduceerd in Nederland. Met een afmeting van 1.80m x 2.00m is deze boxspring geschikt voor elke slaapkamer. De zwarte kleur zorgt ervoor dat de boxspring in elk interieur past. De boxspring is voorzien van een 7-zone pocketvering met 330 veren per m2 en een 4 cm dikke koudschuim topdekmatras. Hierdoor is het matras belastbaar tot 240kg en biedt het een goede ondersteuning aan het lichaam. De pocketvering matrassen hebben goede ventilerende eigenschappen die ervoor zorgen dat u voortdurend in een comfortabele slaaphouding ligt. U kunt ook kiezen voor een luxer matras zoals een traagschuim- of anti-allergeen bamboo topdekmatras tegen een meerprijs. Neem contact op met onze medewerkers voor de verschillende mogelijkheden. Deze Beddenhut® boxspring is een absolute must-have voor iedereen die waarde hecht aan comfortabel slapen.

Beddenhut® Boxspring 180x200 Complete set met matras topper Antraciet.

5/5

Deze Beddenhut® Boxspring 180x200 Complete set met matras topper Antraciet is een luxe boxspring. Het design is modern en komt in een antraciete kleur. Deze boxspring is van een hoogwaardige kwaliteit en wordt geproduceerd in Nederland. Er wordt een hoofdbord geleverd, waardoor de boxspring een luxe uitstraling krijgt. De boxspring is voorzien van een 7-zone pocketvering matras met een koudschuim topdekmatras. Hierdoor is het matras belastbaar tot 240kg. De pocketvering matras biedt een goede ondersteuning en heeft tevens goede ventilerende eigenschappen. Voor wie wil kan de boxspring ook worden uitgerust met een luxer matras, zoals een traagschuim- of anti-allergeen bamboo topdekmatras. Onze medewerkers kunnen u hierover meer informatie geven.

compleetBED® Boxspring 160x200 incl. topdekmatras Complete set met matras.

5/5

Deze compleetBED® Boxspring is van een uitzonderlijke kwaliteit en is ontworpen voor optimaal slaapcomfort. De boxspring heeft een 7-zone pocketvering met 330 veren per m2, waardoor het matras belastbaar is tot 240kg. De boxspring is 1.60m x 2.00m, en komt met een 4cm dik koudschuim topdekmatras. Koudschuim matrassen zijn perfect voor wie op zoek is naar een stevige, maar toch zachte ondersteuning. Daarnaast hebben pocketvering matrassen ook een goede ventilerende eigenschap. Bovendien kunt u deze boxspring ook upgraden naar een luxer matras, traagschuim- of anti-allergeen bamboo topdekmatras, tegen meerprijs. Kom langs bij onze winkel om meer te weten te komen over de mogelijkheden van deze compleetBED® Boxspring. Deze boxspring is geproduceerd in Nederland en is met zorg en aandacht gemaakt. U zal verrast zijn door het comfort dat deze boxspring biedt. Het matras is speciaal ontworpen om de drukpunten van uw lichaam te verlichten, waardoor uw slaapcomfort wordt verbeterd. Daarnaast geeft de 7-zone pocketvering uw lichaam een betere ondersteuning en is het matras geschikt voor mensen met een hoog gewicht. Als u op zoek bent naar een boxspring die comfortabeler is dan de meeste andere boxsprings op de markt, dan is dit compleetBED® Boxspring 160x200 precies wat u zoekt.

Onze laatste woord over boxspring matrassen

De conclusie van de beste boxspring matras is vrij logisch. Wij vinden dat onze top 10 bestaat uit de beste boxspring matrassen die er zijn. De nummer 1 is voor ons de beste, maar voor iemand anders kan dit de nummer 4 zijn. Het is goed om hier zelf naar te kijken. 

Verder houden we de top 10 boxspring matrassen altijd bij, zodat jij de beste boxspring matras kopen kunt. We willen er namelijk voor zorgen dat iedereen een goede boxspring matrassen kan kopen, zonder hier echt naar te hoeven zoeken.

Conclusie over de boxspring matrassen vergelijking

Met deze gids in de hand is het nu makkelijker om de juiste boxspring matras te vinden. Je moet rekening houden met je persoonlijke behoeften en verwachtingen. Misschien heb je al op basis van onze top 10 een voorkeur voor bepaalde boxspring matrassen. Vergeet echter niet dat iedereen het anders ervaart. Neem de tijd om de matrassen te proberen en houd in gedachten dat je ook het type bedbodem meeneemt bij je keuze. Als je vragen hebt, horen wij dat graag van je. Wij zijn er om je te helpen en onze gids zal je zeker op weg helpen bij het vinden van de juiste matras.

Inhoudsopgave

Auteur

Erick
Erick

Ik ben Erick, een gedreven avonturier met een passie voor fotografie. Mijn lens heeft me de wereld laten verkennen, van afgelegen bergen tot bruisende stadsgezichten. Altijd op zoek naar het perfecte beeld.

Veelgestelde vragen over de top 10 beste boxspring matrassen

Als eerste wil je uiteraard weten waarom er een top 10 bestaat. De top 10 boxspring matrassen bestaat niet zomaar. Wij willen voor ons interieur zelf namelijk ook niet een jaar zoeken voordat we de ideale boxspring matras weten te vinden. Dit is precies de reden dat we voor een top 10 zijn gegaan. 

Onze kenners zijn al weken bezig met een goede top 10 in elkaar te zetten. Deze wordt ook actueel bijgehouden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij de beste boxspring matras weet te vinden die je nodig hebt. Dit is erg belangrijk voor je interieur.

De boxspring matras thuis laten bezorgen is geen enkel probleem. We hebben niet voor niets een website die je online kunt bereiken. Je kunt ze eenvoudig bij je thuis laten bezorgen, zodat jezelf niet meer naar een winkel hoeft te gaan. Dit scheelt een hele hoop tijd voor de meeste mensen. 

Anders kun je altijd zelf nog naar een fysieke winkel toe gaan. Dan kun je daar de boxspring matrassen bekijken en bepalen welke het beste bij je passen. Dit is niet altijd aan te raden, omdat er heel wat winkels zijn waar je teveel betaalt voor een boxspring matras. Daarom is het goed om online de boxspring matras te vergelijken.

Het kan zijn dat je de nummer 1 van onze top 10 lijst niet goed genoeg vindt. Dit is uiteraard vervelend, maar dit kan wel voorkomen. Daarom is het altijd goed om door onze hele top 10 heen te kijken. 

Een goede boxspring matras zit er altijd wel voor je tussen. Daarom maakt het niet uit welke je uit onze lijst kiest. Ze zijn allemaal van goede kwaliteit en door een boxspring matras test heen gekomen.

Na ons onderzoek vinden wij deze boxspring matras de best geteste: compleetBED® Boxspring 140x200 incl. topdekmatras Complete set met matras Beige.. Maar geen zorgen als dit niet de boxspring matras is die bij jou past, ook de rest van de top 10 beste boxspring matrassen zijn goed en kunnen we adviseren. 

 

 

Gepubliceerd op: 16 feb. 2023