1. Veiligheid
  2. tijdschakelaar

De beste tijdschakelaars voor je interieur

Laatst bijgewerkt: 16 mrt. 2023

Je hebt waarschijnlijk al gehoord dat de afgelopen jaren steeds meer mensen op zoek zijn naar energiezuinige oplossingen om hun elektrische apparaten te beheren. Een tijdschakelaar is daarvoor een perfecte oplossing, omdat het energieverbruik kan verminderen en je kosten kunt besparen. Vandaag laten we je de top 10 beste tijdschakelaars zien die je kunt kopen in 2021.

Je interieur is belangrijk dan dat de meeste mensen denken. Zonder een goed interieur, voel jij je niet lekker in je huis. Daarom is het goed om te kijken hoe je de beste tijdschakelaars voor je interieur kunt regelen. Zo weet je zeker dat je lekker in je vel zit als je thuis komt.

Het kan wel een hele klus zijn om de ideale tijdschakelaars te vinden voor jouw interieur. Maar dat is geen enkel probleem voor ons! Op Interieurartikelenboer.nl hebben we namelijk de beste tijdschakelaars voor je uitgezocht, zodat je zeker weet dat je interieur er het beste uit ziet.

tijdschakelaars reviews opgesteld door interieurkenners

Onze kenners zijn dan ook voor ons aan de slag gegaan om zo snel mogelijk de beste tijdschakelaar voor je te vinden. Dit klinkt makkelijker dan dat het daadwerkelijk is. Er zijn namelijk heel wat verschillende dingen waar je rekening mee moet houden als je een tijdschakelaar voor je interieur wilt gaan vergelijken.

De tijdschakelaars vergelijken doe je niet even binnen een dag. Daarom zijn we er al een hele tijd mee bezig. De kenners hebben alle mogelijke tijdschakelaars onderzocht en goed bekeken. Ze zijn door de tijdschakelaar test heen gekomen. Wanneer ze niet door de test heen komen, komen ze niet op onze website te staan.

Eenvoudig tijdschakelaars vergelijken

De top 10 beste tijdschakelaars voor je interieur vinden is niet makkelijk. Gelukkig hebben wij dit al voor je gedaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een keuze te maken uit onze top 10 tijdschakelaars. Dan weet je zeker dat je de beste tijdschakelaar hebt.

Een goede tijdschakelaar vinden lijkt zonder een top 10 tegenwoordig onmogelijk. Het is dan ook goed om gebruik te maken van onze top 10 en daarna eens rond te kijken welke de beste opties is voor jou en welke niet. Aan de hand daarvan kun je een goede keuze maken. 

Top 10 best geteste tijdschakelaars

LUSQ® 20 stuks Slimme Stekker Smart Plug Google Home Amazon Alexa Tijdschakelaar Energiemeter via Smartphone App Smart.

5/5

Met de LUSQ® slimme stekker kun je eenvoudig al jouw apparatuur in huis verbinden met je smartphone. Je verbindt deze stekkers aan je apparaten en maakt vervolgens verbinding met je telefoon via de gratis Smart Life App. Met deze app kun je jouw apparaten bedienen, waar je ook bent. Je kunt zelfs automatische aan/uit programma's instellen met de handige tijdschakelaar. Bovendien zijn deze slimme stekkers compatibel met Google Home en Amazon Alexa, waardoor je gemakkelijk met je stem apparaten kunt bedienen. De LUSQ® slimme stekker is verkrijgbaar in een verpakking van 20 stuks en bevat ook een energie meter, die je kan gebruiken om de energieverbruik van al je apparaten in de gaten te houden.

PuroTech Slimme Stekker 4 Stuks Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking Geschikt Voor Alexa.

5/5

Met de PuroTech® slimme stekkers kun je jouw woning op een slimme manier automatiseren. Je krijgt toegang tot speciale functies zoals de energiemeter, tijdschakelaar en het bedienen met je stem. Sluit eenvoudig een lamp aan op de slimme stekker en bedien deze op afstand met de gratis Smart Life app. Je hebt geen hub meer nodig. Met de energiemeter krijg je meer inzicht in het verbruik van je apparaten. Je weet precies wat je verbruikt en kunt gericht maatregelen nemen om je energieverbruik te verminderen. Met de handige tijdschakelaar maak je automatische aan/uit programma’s voor jouw lampen. Zo staat de lamp altijd aan en uit wanneer jij het wilt. Als je op vakantie gaat, hoef je je geen zorgen te maken over het in- en uitschakelen van je lampen. Met de PuroTech® slimme stekkers kun je ook je lampen bedienen met je stem. De stekkers zijn volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Geef simpele stemcommando's en bedien je lampen op deze manier. Geniet van de mogelijkheden en automatiseer jouw woning. De voordeelverpakking bevat 4 stuks slimme stekkers.

Q-Link schakelklok mechanisch vierkant.

5/5

De Q-Link schakelklok mechanisch vierkant is een krachtig, betrouwbaar en flexibel apparaat. Met een capaciteit van 16A en een maximaal vermogen van 3500W, is deze klok perfect voor een breed scala aan toepassingen. De klok heeft een analoge bediening en kan tot 96 schakelmomenten per 15 minuten aan. Het is eenvoudig te installeren, waardoor het een perfecte keuze is voor zowel professionele als consumenten gebruikers. De Q-Link schakelklok mechanisch vierkant is gemaakt van duurzame materialen, waardoor het een lange levensduur heeft. Er is een ingebouwde beveiliging tegen overbelasting, waardoor de schakelklok betrouwbaar en veilig is. De klok heeft ook een aantal handige extra functies, waaronder een lage energieverbruik en een automatische reset na stroomuitval. De klok is ook niet geschikt voor gebruik in België.

Tijdschakelaar voor binnen Schakelklok Tijdschakelaar digitaal Schuko 230v en 3600W.

5/5

Deze McPower tijdschakelaar is een handige oplossing voor het aan- en uitzetten van apparaten op vaste tijden. Het biedt een energiebesparing en draagt bij aan de veiligheid. De schakelklok is wit van kleur en heeft een maximaal vermogen van 3600 watt. Het is voorzien van een digitaal display waarmee je de tijd instelt. Je kunt de schakelklok eenvoudig aansluiten op het lichtnet met de meegeleverde Schuko stekker. Bovendien heeft de schakelklok een 230V-aansluiting en een maximaal vermogen van 3600W. Dankzij de eenvoudige bediening kun je gemakkelijk instellen wanneer je apparaten aan- en uitgeschakeld worden.

Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 16A.

5/5

Haal meer uit je woning met de Iqonic Slimme Stekker. Deze slimme stekker geeft je de mogelijkheid om jouw huishoudelijke apparaten op afstand te bedienen. Installeer hem eenvoudig met de gratis SmartLife-app. Hiermee kun je jouw lampen vanaf elke plek ter wereld aan en uit zetten. Ook levert de Energiemeter in de app een duidelijk overzicht van de stroomverbruik van je apparaten. Met de handige tijdschakelaar kan je automatische aan/uit-programma’s instellen voor je lampen. Zo ben je altijd verzekerd dat je lampen klaar staan als je thuiskomt. Ook is de slimme stekker compatibel met Google Home en Amazon Alexa, zodat je je lampen bedient met je stem. Geniet van de voordelen met de Iqonic Slimme Stekker.

Smartwares TM101 Mechanische tijdschakelaar.

5/5

Met de Smartwares TM101 Mechanische tijdschakelaar kunt u uw verlichting en andere apparaten van maximaal 3500W aan en uit schakelen op precies het moment dat u dat wilt. Dankzij de duurzame constructie met een mechanisch ontwerp zult u deze tijdschakelaar langer kunnen gebruiken dan een elektronische timer. Het gebruik ervan is daardoor ook eenvoudig en betrouwbaar. Deze tijdschakelaar biedt u alle gemakken die u nodig heeft. Daarnaast biedt het ook comfort, inbraakpreventie en energiebesparing. U kunt het op verschillende manieren instellen, waaronder een dagelijkse, wekelijkse of jaarlijkse timer. U kunt er zelfs een impulsontvanger aan koppelen, waarmee u uw verlichting of andere apparaten kunt bedienen met een afstandsbediening. Met de Smartwares TM101 Mechanische tijdschakelaar kunt u het beste uit uw verlichting en andere apparaten halen.

K&L Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar.

5/5

Met de K&L® Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar maak je je huis slim en beheersbaar. De slimme stekker is eenvoudig aan te sluiten op je apparaten. Hiermee kun je je energieverbruik en apparaten vanaf elke locatie online beheren. Zo kun je vanaf waar dan ook je lampen uitschakelen als je toch je huis vergeet af te sluiten. Met behulp van de SmartLife app of met je stem via Google Home of Amazon Alexa kun je apparaten in- en uitschakelen. Ook schematisch instellen is mogelijk. Je kunt de apparaten zo instellen dat ze automatisch in- of uitgeschakeld worden. Kortom, ga hard en ga slim met de K&L® Slimme Stekker!

Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

5/5

Deze Smartify slimme stekker is een geweldige manier om eenvoudig en snel uw huis te moderniseren. Met de slimme stekker kunt u uw apparaten eenvoudig slim maken en kunt u de stekker aansluiten op elk apparaat met een standaard stekker. De slimme stekker heeft een energiebesparende tijdschakelaar die uw apparaten automatisch uitschakelt als u ze niet gebruikt. Zo kunt u energie besparen en geld besparen. Daarnaast heeft de slimme stekker ook een energie meter, zodat u precies kunt zien hoeveel energie uw apparaten verbruiken. De slimme stekker is ook erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren. Het enige wat u hoeft te doen is de stekker aan te sluiten en de Smartify app te downloaden. U kunt de stekker bedienen met behulp van de app, zodat u uw apparaten eenvoudig op afstand kunt bedienen. U kunt ook het energieverbruik monitoren en een tijdschema instellen om uw apparaten op afstand in- of uit te schakelen. De Smartify slimme stekker is daarom een praktische oplossing om uw huis slim te maken.

Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A.

5/5

Maak je slimme woning compleet met de Iqonic slimme stekker. Deze slimme stekker is eenvoudig te installeren met behulp van de gratis SmartLife app. Eens geïnstalleerd kun je je lampen vanaf elke locatie aan en uit zetten. Je hebt ook toegang tot de Energiemeter waarmee je een duidelijk overzicht krijgt van het stroomverbruik van je apparaten per dag en per maand. De handige tijdschakelaar stelt je in staat automatische aan/uit programma’s te maken voor je lampen. Zo kun je je lampen ook aan en uit zetten als je op vakantie bent of als je werkt. Bovendien is de Iqonic slimme stekker volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Dit betekent dat je je lampen ook met je stem kunt bedienen. Geniet van de voordelen van de Iqonic slimme stekker, met een set van 4 stuks en een vermogen tot 16A.

Brennenstuhl digitale Timer weekschakelklok IP44, digitale Tijdschakelaar met stopcontact (weekschakelklok voor.

5/5

Deze digitale timer weekschakelklok is een eenvoudig te bedienen en veelzijdig toepasbare tijdschakelaar. Met deze tijdschakelaar kan u de verlichting of andere elektrische apparaten op afstand in- en uitschakelen. Hij is IP44-beschermd waardoor hij bestand is tegen stof en spatten. De Bevestigingsmogelijkheid aan de wand maakt het gemakkelijk om de timer te monteren. Deze digitale timer biedt een hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid. De bescherming tegen overspanning en kortsluiting zorgen ervoor dat uw apparatuur optimaal beschermd is. Ook heeft de timer een ingebouwde batterij voor het behouden van de instellingen, zelfs bij stroomuitval. Met deze timer kunt u de verlichting of andere elektrische apparaten op vooraf ingestelde tijden inschakelen of uitschakelen. U kunt de tijd tot 15 minuten ingesteld, maar ook de dag, week en maand. De digitale timer weekschakelklok van Brennenstuhl is een gebruiksvriendelijk en veilig product. Het is eenvoudig in gebruik en heeft veelzijdige functies en instelmogelijkheden. Het is een betrouwbare oplossing voor het schakelen van verlichting of andere elektrische apparatuur op vooraf bepaalde tijden. Dankzij de IP44-bescherming is het bestand tegen stof en spatten.

Onze laatste woord over tijdschakelaars

De conclusie van de beste tijdschakelaar is vrij logisch. Wij vinden dat onze top 10 bestaat uit de beste tijdschakelaars die er zijn. De nummer 1 is voor ons de beste, maar voor iemand anders kan dit de nummer 4 zijn. Het is goed om hier zelf naar te kijken. 

Verder houden we de top 10 tijdschakelaars altijd bij, zodat jij de beste tijdschakelaar kopen kunt. We willen er namelijk voor zorgen dat iedereen een goede tijdschakelaars kan kopen, zonder hier echt naar te hoeven zoeken.

Conclusie over de tijdschakelaars vergelijking

Met deze top 10 van producten hoef je de markt niet meer door te kammen! Ze hebben hier je werk een stuk makkelijker gemaakt. Als je een tijdschakelaar zoekt, dan zou je zeker een van de producten uit deze lijst moeten overwegen. Ze zijn allemaal gemaakt om energie te besparen en je apparaten te laten inschakelen en uitschakelen op de momenten die jou het beste uitkomen. Als je toch nog twijfelt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste product.

Inhoudsopgave

Auteur

Erick
Erick

Ik ben Erick, een gedreven avonturier met een passie voor fotografie. Mijn lens heeft me de wereld laten verkennen, van afgelegen bergen tot bruisende stadsgezichten. Altijd op zoek naar het perfecte beeld.

Veelgestelde vragen over de top 10 beste tijdschakelaars

Als eerste wil je uiteraard weten waarom er een top 10 bestaat. De top 10 tijdschakelaars bestaat niet zomaar. Wij willen voor ons interieur zelf namelijk ook niet een jaar zoeken voordat we de ideale tijdschakelaar weten te vinden. Dit is precies de reden dat we voor een top 10 zijn gegaan. 

Onze kenners zijn al weken bezig met een goede top 10 in elkaar te zetten. Deze wordt ook actueel bijgehouden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij de beste tijdschakelaar weet te vinden die je nodig hebt. Dit is erg belangrijk voor je interieur.

De tijdschakelaar thuis laten bezorgen is geen enkel probleem. We hebben niet voor niets een website die je online kunt bereiken. Je kunt ze eenvoudig bij je thuis laten bezorgen, zodat jezelf niet meer naar een winkel hoeft te gaan. Dit scheelt een hele hoop tijd voor de meeste mensen. 

Anders kun je altijd zelf nog naar een fysieke winkel toe gaan. Dan kun je daar de tijdschakelaars bekijken en bepalen welke het beste bij je passen. Dit is niet altijd aan te raden, omdat er heel wat winkels zijn waar je teveel betaalt voor een tijdschakelaar. Daarom is het goed om online de tijdschakelaar te vergelijken.

Het kan zijn dat je de nummer 1 van onze top 10 lijst niet goed genoeg vindt. Dit is uiteraard vervelend, maar dit kan wel voorkomen. Daarom is het altijd goed om door onze hele top 10 heen te kijken. 

Een goede tijdschakelaar zit er altijd wel voor je tussen. Daarom maakt het niet uit welke je uit onze lijst kiest. Ze zijn allemaal van goede kwaliteit en door een tijdschakelaar test heen gekomen.

Na ons onderzoek vinden wij deze tijdschakelaar de best geteste: LUSQ® 20 stuks Slimme Stekker Smart Plug Google Home Amazon Alexa Tijdschakelaar Energiemeter via Smartphone App Smart.. Maar geen zorgen als dit niet de tijdschakelaar is die bij jou past, ook de rest van de top 10 beste tijdschakelaars zijn goed en kunnen we adviseren. 

 

 

Gepubliceerd op: 16 feb. 2023