1. Huishoudelijke apparaten
  2. slimme stekker

De beste slimme stekkers voor je interieur

Laatst bijgewerkt: 16 mrt. 2023

Je weet het misschien niet, maar er zijn veel verschillende opties voor slimme stekkers. Met deze top 10 producten willen we je helpen bij het vinden van de beste slimme stekker. We hebben alle opties afgewogen en geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Of je nou op zoek bent naar een prestatiekostenanalyse, kosteneffectiviteit of een prestatieverhouding, je vind het allemaal in onze top 10. Dus, leun achterover en ontdek welke slimme stekker geschikt is voor jouw situatie, budget en preferenties.

Je interieur is belangrijk dan dat de meeste mensen denken. Zonder een goed interieur, voel jij je niet lekker in je huis. Daarom is het goed om te kijken hoe je de beste slimme stekkers voor je interieur kunt regelen. Zo weet je zeker dat je lekker in je vel zit als je thuis komt.

Het kan wel een hele klus zijn om de ideale slimme stekkers te vinden voor jouw interieur. Maar dat is geen enkel probleem voor ons! Op Interieurartikelenboer.nl hebben we namelijk de beste slimme stekkers voor je uitgezocht, zodat je zeker weet dat je interieur er het beste uit ziet.

slimme stekkers reviews opgesteld door interieurkenners

Onze kenners zijn dan ook voor ons aan de slag gegaan om zo snel mogelijk de beste slimme stekker voor je te vinden. Dit klinkt makkelijker dan dat het daadwerkelijk is. Er zijn namelijk heel wat verschillende dingen waar je rekening mee moet houden als je een slimme stekker voor je interieur wilt gaan vergelijken.

De slimme stekkers vergelijken doe je niet even binnen een dag. Daarom zijn we er al een hele tijd mee bezig. De kenners hebben alle mogelijke slimme stekkers onderzocht en goed bekeken. Ze zijn door de slimme stekker test heen gekomen. Wanneer ze niet door de test heen komen, komen ze niet op onze website te staan.

Eenvoudig slimme stekkers vergelijken

De top 10 beste slimme stekkers voor je interieur vinden is niet makkelijk. Gelukkig hebben wij dit al voor je gedaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een keuze te maken uit onze top 10 slimme stekkers. Dan weet je zeker dat je de beste slimme stekker hebt.

Een goede slimme stekker vinden lijkt zonder een top 10 tegenwoordig onmogelijk. Het is dan ook goed om gebruik te maken van onze top 10 en daarna eens rond te kijken welke de beste opties is voor jou en welke niet. Aan de hand daarvan kun je een goede keuze maken. 

Top 10 best geteste slimme stekkers

Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

5/5

Met de Smartify Slimme Stekker Smart Plug kunt u al uw elektronische apparaten snel en gemakkelijk verbinden met uw wifi thuisnetwerk. Met deze stekker heeft u een eenvoudige en intuïtieve manier om uw apparaten te bedienen. De stekker is voorzien van een tijdschakelaar en energie-meter, zodat u energie kunt besparen door uw apparaten in te stellen om op een bepaalde tijd in of uit te schakelen. U kunt de stekker via de Smartify app bedienen, waarmee u uw apparaten op afstand kunt bedienen en zelfs automatische routines kunt instellen. De Smartify Slimme Stekker Smart Plug is ook compatibel met Amazon Alexa, Google Home en IFTTT. Met deze slimme stekker maakt u uw huis gemakkelijk slim en energiezuinig. De Smartify Slimme Stekker Smart Plug is een krachtige en betrouwbare manier om al uw huisapparaten te bedienen. Het is gemakkelijk te installeren en met de Smartify app kunt u eenvoudig uw apparaten bedienen en automatische routines instellen. Bovendien kunt u ook profiteren van energiebesparing door de geïntegreerde tijdschakelaar en energie-meter. De stekker is ook compatibel met Amazon Alexa, Google Home en IFTTT, zodat u alles op afstand kunt bedienen. De Smartify Slimme Stekker Smart Plug is de perfecte oplossing voor iedereen die een slim en energiezuinig huis wil creëren.

LUSQ® 20 stuks Slimme Stekker Smart Plug Google Home Amazon Alexa Tijdschakelaar Energiemeter via Smartphone App Smart.

5/5

Met de LUSQ® 20 stuks Slimme Stekker Smart Plug kun je je huis eenvoudig een upgrade geven. Je kunt je apparaten op afstand bedienen met de gratis Smart Life App op je telefoon. Ook als je niet thuis bent kan je je verbinden met de aangesloten apparaten. Met de handige tijdschakelaar kun je een automatisch aan/uit programma instellen voor je slimme lampen en je kunt ze ook bedienen met je stem. De slimme stekker is volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Je kunt de energieverbruik van je slimme apparaten ook monitoren via de Smart Life App. Zo kun je precies zien hoeveel energie je verbruikt en kun je je verbruik beperken.

Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks.

5/5

Met de Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks kun je met één druk op de knop al je apparaten bedienen! Het is een slimme stekker met een ingebouwde WiFi-verbinding die je kunt gebruiken om het apparaat aan te sluiten dat je wilt bedienen. Het is ook uitgerust met een energiemeter om de energieverbruik van het apparaat te meten. Het is eenvoudig in te stellen via een app op je smartphone, tablet of laptop. Je kunt met de Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks ook automatisch bepaalde taken uitvoeren. Je kunt bijvoorbeeld een timer instellen om het apparaat op een bepaalde tijd aan te zetten of uit te schakelen. Je kunt ook het energieverbruik in de gaten houden. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat het apparaat automatisch uitgeschakeld wordt als het een bepaald energieverbruik bereikt. Dit is een handige manier om energie te besparen en tegelijkertijd je apparaten te bedienen. De Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks is klein en compact, waardoor hij gemakkelijk in elke ruimte past. Het is ook gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het een hoge kwaliteit en duurzaamheid biedt. Daarnaast is het ook licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te transporteren is. Met de Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks kun je je apparaten gem.

Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A.

5/5

Met de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A, automatiseer je eenvoudig jouw woning. De installatie is kinderlijk eenvoudig via de gratis SmartLife app. Zo kun je vanaf de andere kant van de wereld met je telefoon jouw lampen aan en uit zetten. In de App zie je bovendien een duidelijk overzicht van het verbruik van jouw apparaten per dag en per maand. Daarnaast beschik je met de tijdschakelaar over een handige functie waarmee je automatische aan/uit programma’s maakt voor jouw lampen. Ideaal als je op vakantie bent. Wil je je lampen bedienen met je stem? Dat kan! De Iqonic slimme stekker is volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Zo geniet je van een maximale flexibiliteit en comfort.

TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Energiebewaking 1-Pack.

5/5

De TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Energiebewaking 1-Pack zorgt voor meer gemak en controle over je verbonden apparaten. Deze stekker is ontworpen met een slanke, minimalistische look die perfect past in elke ruimte. De stekker is eenvoudig te bedienen met je smartphone of tablet, waardoor je je apparaten overal waar je ook bent kunt bedienen. Daarnaast biedt de Tapo app je meer controle over je verbonden apparaten. Met deze app kun je de verbonden apparaten in- en uitschakelen, de energieverbruik monitoren, de verbruikshistorie bekijken en meldingen ontvangen. Daarnaast kun je de energievoorziening van je verbonden apparaten beheren. Zo kun je instellen dat je apparaten automatisch worden uitgeschakeld als ze een bepaalde energiedrempel overschrijden. Met deze slimme stekker ben je altijd op de hoogte van je verbruikspatronen.

Tuya slimme stekker enkel Smartplug met energiemeting Smart Life app Slimme verlichting.

5/5

Met deze slimme Tuya stekker met energiemeting en enkelvoudige schakelaar maakt u elk apparaat in uw huis slim. Met behulp van de ingebouwde energiemeting heeft u een goed inzicht in uw dagelijks verbruik en kunt u zien waar u kunt besparen. De stekker heeft een maximaal vermogen van 16 ampère. Hij is eenvoudig te verbinden met uw Wifi (2,4 GHz) zonder extra gateway of hub. U koppelt de stekker in 3 stappen aan de Smart Life app, die geschikt is voor Android en iOS. De Smart Life app biedt een aantal handige functies om uw smart home nog slimmer te maken. Zo kunt u uw apparaten automatisch aan en uit schakelen waardoor u gemiddeld 2000 handelingen per jaar bespaart. Het is ook mogelijk om de lampen aan te sturen via Google Home of Amazon Alexa. Met deze slimme Tuya stekker met energiemeting en enkelvoudige schakelaar heeft u alles wat u nodig heeft om uw huis slim te maken.

Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland.

5/5

De Philips Hue Smart Plug Slimme Stekker Nederland biedt ultieme slimme verlichting in een onopvallend en compact formaat. Met deze stekker kun je je bestaande 'gewone' verlichting transformeren tot slimme verlichting. Je steekt de stekker in het stopcontact en sluit je bestaande verlichting erop aan. Met behulp van de Philips Hue app kun je vervolgens je verlichting eenvoudig aan of uit zetten, of zelfs met je stem. Met de Philips Hue Bridge kun je extra functies zoals timers instellen. De stekker is voorzien van randaarde (type F) en is geschikt voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. Daarnaast heeft de Philips Hue Smart Plug een praktische aan/uit-schakelaar aan de bovenkant, zodat je altijd in staat bent om je verlichting aan of uit te zetten zonder gebruik te maken van de app. Deze slimme stekker biedt je dus een eenvoudige en flexibele manier om je verlichting te bedienen.

Hombli Slimme Stekker WiFi Timerfunctie en Energiemeter Werkt met Amazon Alexa en Google Home 3 stuks.

5/5

Met de Hombli slimme stekker heb je altijd controle over je apparaten. Je kunt de timerfunctie gebruiken om de stekker op een bepaald tijdstip aan of uit te zetten. Je kunt ook je energieverbruik monitoren met de energieverbruiksmeter. Met deze slimme stekker spaar je energie en krijg je meer controle over je apparaten. De Hombli slimme stekker is gemakkelijk te installeren en veilig in gebruik. Het is een betrouwbare, draadloze oplossing die je apparatuur verbindt met je Wi-Fi netwerk. Je kunt de stekker bedienen met de gratis Hombli app, waarmee je de tijd kunt instellen voor het aan- en uitzetten, en de energieverbruiksmeters kunt uitlezen. Ook kun je de stekker aansturen met je stem via Amazon Alexa en Google Home. Met de Hombli slimme stekker krijg je meer controle over je elektrische apparaten en maak je je leven een stuk makkelijker.

Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | 3 Stuks | 3680 W | Type F (CEE 7/3) | -10 45 °C | Android™ IOS.

5/5

Met de Nedis® SmartLife Smart Stekker kun je eenvoudig elk elektrisch apparaat in huis op afstand bedienen. De stekker is geschikt voor zowel Android™ als iOS-apparaten en heeft een maximale stroomsterkte van 3680W. De stekker is bovendien geschikt voor alle soorten stroomaansluitingen, zoals het Europese type F (CEE 7/3). De stekker is bestand tegen temperaturen van -10 tot 45 °C. Met de bijbehorende SmartLife-app kun je alle apparaten bedienen en instellen en daarnaast ook koppelen aan Google Home of Amazon Alexa om deze met je stem te bedienen. De stekkers helpen je niet alleen om energie te besparen, maar bieden ook meer gemak en comfort in je dagelijkse leven.

K&L Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar.

5/5

De K&L® Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar is een handig product om je huis slimmer en beheersbaarder te maken. Het apparaat is eenvoudig aan te sluiten en te bedienen, waardoor je je energieverbruik en apparaten vanaf elke locatie kunt beheren. Je kunt de stekker in- en uitschakelen via de SmartLife app, Google Home of Amazon Alexa. Daarnaast kun je ook schematisch instellen wanneer de apparaten automatisch in- of uitgeschakeld moeten worden. Kortom, met de K&L® Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar maak je je leven gemakkelijker en kun je je energieverbruik in de gaten houden. De K&L® Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar is een eenvoudig en slim product waarmee je je huis slim kunt maken. Je kunt de stekker eenvoudig aansluiten en bedienen en je kunt je energieverbruik en apparaten vanaf elke locatie online beheren. Daarnaast kun je ook het energieverbruik bijhouden, zodat je kunt zien hoeveel energie je precies verbruikt. Met de SmartLife app, Google Home of Amazon Alexa kun je de stekker in- en uitschakelen. Daarbij kun je ook instellen wanneer de stekker automatisch in- of uitgeschakeld moet worden. Kortom, je kunt je huis slim maken met de K&L® Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar.

Onze laatste woord over slimme stekkers

De conclusie van de beste slimme stekker is vrij logisch. Wij vinden dat onze top 10 bestaat uit de beste slimme stekkers die er zijn. De nummer 1 is voor ons de beste, maar voor iemand anders kan dit de nummer 4 zijn. Het is goed om hier zelf naar te kijken. 

Verder houden we de top 10 slimme stekkers altijd bij, zodat jij de beste slimme stekker kopen kunt. We willen er namelijk voor zorgen dat iedereen een goede slimme stekkers kan kopen, zonder hier echt naar te hoeven zoeken.

Conclusie over de slimme stekkers vergelijking

Met behulp van deze gids ben je in staat om een slimme stekker te vinden die helemaal bij je past. Ze kunnen jou helpen energie te besparen door het automatisch aan- en uitzetten van je apparaten. Bovendien zullen de slimme stekkers je leven een stuk gemakkelijker maken. Dus als je nog steeds twijfelt, weet dat je met deze gids een goede uitgangspositie hebt. Neem je tijd om rustig je opties door te nemen. Als je uiteindelijk een keuze hebt gemaakt, kun je er zeker van zijn dat je de juiste slimme stekker voor jouw behoeften hebt gekozen. Doe je meer vragen op? Aarzel dan niet om ze te stellen, zodat je met een gerust hart kunt beslissen.

Inhoudsopgave

Auteur

Erick
Erick

Ik ben Erick, een gedreven avonturier met een passie voor fotografie. Mijn lens heeft me de wereld laten verkennen, van afgelegen bergen tot bruisende stadsgezichten. Altijd op zoek naar het perfecte beeld.

Veelgestelde vragen over de top 10 beste slimme stekkers

Als eerste wil je uiteraard weten waarom er een top 10 bestaat. De top 10 slimme stekkers bestaat niet zomaar. Wij willen voor ons interieur zelf namelijk ook niet een jaar zoeken voordat we de ideale slimme stekker weten te vinden. Dit is precies de reden dat we voor een top 10 zijn gegaan. 

Onze kenners zijn al weken bezig met een goede top 10 in elkaar te zetten. Deze wordt ook actueel bijgehouden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij de beste slimme stekker weet te vinden die je nodig hebt. Dit is erg belangrijk voor je interieur.

De slimme stekker thuis laten bezorgen is geen enkel probleem. We hebben niet voor niets een website die je online kunt bereiken. Je kunt ze eenvoudig bij je thuis laten bezorgen, zodat jezelf niet meer naar een winkel hoeft te gaan. Dit scheelt een hele hoop tijd voor de meeste mensen. 

Anders kun je altijd zelf nog naar een fysieke winkel toe gaan. Dan kun je daar de slimme stekkers bekijken en bepalen welke het beste bij je passen. Dit is niet altijd aan te raden, omdat er heel wat winkels zijn waar je teveel betaalt voor een slimme stekker. Daarom is het goed om online de slimme stekker te vergelijken.

Het kan zijn dat je de nummer 1 van onze top 10 lijst niet goed genoeg vindt. Dit is uiteraard vervelend, maar dit kan wel voorkomen. Daarom is het altijd goed om door onze hele top 10 heen te kijken. 

Een goede slimme stekker zit er altijd wel voor je tussen. Daarom maakt het niet uit welke je uit onze lijst kiest. Ze zijn allemaal van goede kwaliteit en door een slimme stekker test heen gekomen.

Na ons onderzoek vinden wij deze slimme stekker de best geteste: Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.. Maar geen zorgen als dit niet de slimme stekker is die bij jou past, ook de rest van de top 10 beste slimme stekkers zijn goed en kunnen we adviseren. 

 

 

Gepubliceerd op: 16 feb. 2023