Een foto op tegel is een originele en opvallende manier om je interieur te personaliseren. Het is anders dan de gebruikelijke fotolijsten en het decoreert de ruimte waarin jij je begeeft. Met een foto op tegel kun je je woonkamer opfleuren, een collage van foto’s aanbrengen in de ruimte of je kunt kiezen voor een rustige afbeelding gaan die je helpt ontspannen. 

Het voordeel is dat een gepersonaliseerde tegel een persoonlijke uitstraling kan geven binnen je interieur.  Verlang je naar unieke en persoonlijke uitstraling in je interieur? Wij gaan jou alle voordelen van de foto op tegel laten zien.

Wat zijn de voordelen van een foto op tegel?

Een eigen foto printen

Je kunt veel verschillenden dingen laten printen zoals afbeeldingen van je favoriete vakantiebestemming, kunstwerken of andere leuke afbeeldingen. Met een eigen foto heb je de kans om een unieke sfeer toe te voegen aan een ruimte. Hoe leuk is het om je eigen creativiteit terug kan laten komen binnen de foto op tegel. Daarnaast geeft het zelf aanbrengen van een foto op tegel een gevoel van voldoening.

Personalisatie

Je krijgt de kans om je eigen stijl en persoonlijkheid terug te laten komen binnen het ontwerp van een foto op een tegel. Kies een leuke foto uit en laat je vooral verrassen. 

Kosteneffectief

De foto op tegel is een goedkope manier om een ruimte op te knappen of te transformeren zonder dat het per se nodig is om deze te laten renoveren. 

Hoogwaardige kwaliteit

Een voordeel is dat de foto op tegel is gemaakt van een stickermateriaal en het is daarnaast vaak ook nog eens vocht en hitte bestendig. 

Eenvoudig aan te brengen

Het is gemakkelijk aan te brengen en daarom gebruiksvriendelijk. Je kunt het zelfs over bestaande tegels heen plakken, zonder dat je hier speciale gereedschappen voor nodig hebt. 

Veelzijdige toepassingen

Het is gemakkelijk aan te brengen in ruimtes zoals keukens, badkamers en woonkamers zonder dat je hier speciale gereedschappen nodig hebt. De foto op tegel is weerbestendig en het is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Let er wel op dat het op een gladde, vlakke ondergrond wordt aangebracht.