1. Huishoudelijke apparaten
  2. slimme deurbel

De beste slimme deurbellen voor je interieur

Laatst bijgewerkt: 16 mrt. 2023

Met behulp van een slimme deurbel kun je je huis beveiligen en je bezoekers bekijken zonder dat je de deur uit hoeft. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze top 10 van slimme deurbellen en kies de beste optie voor jouw woning. Begin vandaag nog met het moderniseren van je voordeur en voel je veilig met de juiste slimme deurbel!

Je interieur is belangrijk dan dat de meeste mensen denken. Zonder een goed interieur, voel jij je niet lekker in je huis. Daarom is het goed om te kijken hoe je de beste slimme deurbellen voor je interieur kunt regelen. Zo weet je zeker dat je lekker in je vel zit als je thuis komt.

Het kan wel een hele klus zijn om de ideale slimme deurbellen te vinden voor jouw interieur. Maar dat is geen enkel probleem voor ons! Op Interieurartikelenboer.nl hebben we namelijk de beste slimme deurbellen voor je uitgezocht, zodat je zeker weet dat je interieur er het beste uit ziet.

slimme deurbellen reviews opgesteld door interieurkenners

Onze kenners zijn dan ook voor ons aan de slag gegaan om zo snel mogelijk de beste slimme deurbel voor je te vinden. Dit klinkt makkelijker dan dat het daadwerkelijk is. Er zijn namelijk heel wat verschillende dingen waar je rekening mee moet houden als je een slimme deurbel voor je interieur wilt gaan vergelijken.

De slimme deurbellen vergelijken doe je niet even binnen een dag. Daarom zijn we er al een hele tijd mee bezig. De kenners hebben alle mogelijke slimme deurbellen onderzocht en goed bekeken. Ze zijn door de slimme deurbel test heen gekomen. Wanneer ze niet door de test heen komen, komen ze niet op onze website te staan.

Eenvoudig slimme deurbellen vergelijken

De top 10 beste slimme deurbellen voor je interieur vinden is niet makkelijk. Gelukkig hebben wij dit al voor je gedaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een keuze te maken uit onze top 10 slimme deurbellen. Dan weet je zeker dat je de beste slimme deurbel hebt.

Een goede slimme deurbel vinden lijkt zonder een top 10 tegenwoordig onmogelijk. Het is dan ook goed om gebruik te maken van onze top 10 en daarna eens rond te kijken welke de beste opties is voor jou en welke niet. Aan de hand daarvan kun je een goede keuze maken. 

Top 10 best geteste slimme deurbellen

Google Nest Hello videodeurbel Bedraad.

5/5

De Nest Hello laat je exact weten wie er voor je deur staat. Deze Google deurbel heeft een camera die overdag en ’s nachts in detail alles kan laten zien. Met de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. Bovendien stuurt hij je een melding als hij een persoon herkent of een pakketje op de grond ziet liggen. Mocht je een abonnement hebben op Nest Aware, dan kan de Nest Hello je zelfs vertellen of het iemand is die je kent (of niet). Omdat deze Google deurbel bedraad is, streamt hij dag en nacht en kun je altijd even kijken hoe het thuis gaat. Bovendien is hij voorzien van beveiligingsfuncties, zoals encryptie en noodsituatie-ondersteuning. Je bent dus altijd veilig. Met de Nest Hello videodeurbel bedraad mis je nooit meer een bezoeker of een pakketje. Je bent altijd op de hoogte van wat er buiten gebeurt.

ELRO DV50 IP Wifi Deur Intercom Compacte waterdichte deurbel met camera met 7 inch kleurenscherm Bekijken en.

5/5

Met de ELRO DV50IP IP Deur Intercom heb je altijd een goed overzicht van wie er voor je deur staat, of je nu thuis bent of niet. De set bestaat uit een 7" monitor waarmee je kunt zien wie er voor de deur staat. Daarnaast is het ook mogelijk om de ELRO DV50 te gebruiken met de ELRO Intercom App. Deze app geeft je de mogelijkheid om de deurbel op je smartphone te bekijken, te praten met degene voor de deur en foto's en video's te maken. De ELRO DV50IP Deur Intercom is waterdicht en heeft een compacte vorm, waardoor hij eenvoudig te bevestigen is. Met de intercom heb je een perfecte beveiliging en een volledige controle over wie er voor de deur staat.

Ring Video Deurbel Wired Bedraad.

5/5

De Ring Video Doorbell Wired is de perfecte manier om je huis te beveiligen tegen inbrekers. Deze innovatieve deurbel is eenvoudig te installeren en je kunt hem aansluiten op je bestaande deurbelbedrading voor continue stroom en beveiliging. Met deze slimme deurbel krijg je een kristalheldere 1080p HD-video, livebeelden en twerichtingsspraak, waardoor je iedereen die voor je deur staat kunt zien, horen en spreken – waar je ook bent. Daarnaast heeft de Ring Video Doorbell Wired een breed scala aan geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals bewegingsdetectie, nachtzicht, geofencing, postbussenmelding en meer. Bovendien kun je de deurbel combineren met andere Ring-producten, zoals de Ring Alarm-systeem, waardoor je je huis nog beter kunt beveiligen. Met de Ring Video Doorbell Wired voel je je echt veilig en gerust in je woning.

Eufy by Anker Slimme Video Deurbel Deurbelset Batterijgevoed 1080P Draadloze gong.

5/5

Met de Eufy Video Deurbel Slim heb je beveiliging voor je deur, zonder dat je daarvoor de kosten of moeite hoeft te maken van een volledige beveiligingsinstallatie. Met deze slimme deurbel wordt een 1080P HD-beeld aan je deur geleverd, waardoor je de bezoeker of inbreker kunt identificeren. De deurbel heeft een breed kijkhoek van 180 graden en een ingebouwde slimme lichtbewegingssensor, waardoor je kunt zien wie er aan je deur staat, zelfs als er geen belletje wordt gegeven. Daarnaast heeft het een extra grote, batterijgevoede draadloze gong die je overal kunt plaatsen. De Eufy Video Deurbel Slim is ook uitgerust met een tweede camera om de persoon of situatie aan de achterzijde van de deur in de gaten te houden. Met de geavanceerde bewegingsdetectie worden alleen momenten opgenomen die er echt toe doen. Je kunt de opgenomen beelden zelfs bekijken met je smartphone. De Eufy Video Deurbel Slim heeft ook een ingebouwd nachtzicht dat je in staat stelt om ook in het donker de deur te beveiligen. Met deze slimme deurbel ben je volledig in staat om iedereen die je huis bezoekt te identificeren en te bewaken.

Video deurbel met camera en wifi Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart.

5/5

Met de video deurbel van Zedar ben je altijd en overal op de hoogte. Of je nu thuis bent of op vakantie, je weet precies wie er voor je deur staat. De draadloze deurbel heeft een 1080P HD-camera en een uitstekend nachtzicht. Daarnaast krijg je een geluidsmelding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt, dankzij de draadloze gong. De deurbel wordt geleverd met een 32 GB SD-kaart om je bezoekers op te nemen. Bovendien is de video deurbel volledig draadloos en werkt op een accu. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp en de vele functies is deze deurbel de perfecte manier om je huis te beveiligen. Krijg meldingen op je telefoon wanneer er iemand aanbelt, zodat je precies weet wie er voor je deur staat.

Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij.

5/5

Met de Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij kun je je deur overal ter wereld volgen. Deze draadloze deurbeldrukker is eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk. Je ontvangt direct meldingen wanneer er iemand aanklopt of voor je deur staat. De Nest Videodeurbel heeft een helder HD-beeld met een kijkhoek van 160°. Zo heb je altijd een duidelijk beeld van wat er zich voor de deur afspeelt. De deurbeldrukker is uitgerust met twee-weg audio, waarmee je kunt luisteren én spreken met degene voor je deur. Met de handige Night Vision functie kun je ook 's avonds zien wie er voor je deur staat. Daarnaast is de Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij extreem energiezuinig. Je kunt de deurbel meerdere maanden gebruiken op een enkele batterij. Ook is de deurbeldrukker bestand tegen weersomstandigheden, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. *Let op: voor een juiste installatie heb je een WiFi-verbinding en een smartphone nodig.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons.

5/5

Met de nieuwe Ring Video Deurbel (2de generatie) met een batterij, 1080p HD-video en Venetiaans Brons zal je geen bezoeker meer missen. Altijd en overal krijg je meldingen wanneer er iemand aanbelt of beweging een ingebouwde sensor activeert. De verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, zorgen ervoor dat je alleen de meldingen krijgt die je wilt. Of je nu thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor jouw deur staat. Met de Ring Video Deurbel (2de generatie) heb je de mogelijkheid om de status van je deurbel te beheren. Je kunt de deurbel in- of uitschakelen, de beltoon aanpassen, individuele bewegingszones instellen en de kijkhoek aanpassen. Bovendien heb je de optie om je deurbel in verschillende modi te gebruiken, zoals Nachtmodus, Privacymodus en Home-modus. Met de Nachtmodus kun je je deurbel 's nachts gebruiken zonder dat er meldingen worden geactiveerd. Met de Privacymodus kun je de deurbel uitschakelen om privacy te garanderen. En met de Home-modus kun je ervoor kiezen om je deurbel te laten melden wanneer bezoek aanbelt of beweging wordt gedetecteerd.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Draadloos 1080p HD-video Zilver.

5/5

Met de Ring Video Deurbel (2de generatie), zorg je altijd voor een veilige en gezellige omgeving. Deze draadloze deurbel biedt een 1080p HD-video en is verkrijgbaar in een mooie zilveren kleur. Met de ingebouwde sensor kun je direct een melding ontvangen wanneer er bezoek aanbelt of er beweging wordt gedetecteerd. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone. Hiermee word je alleen gewaarschuwd als er iets voor de deur gebeurt. Of je nu thuis bent of niet, met de Ring Video Deurbel krijg je altijd een melding wanneer er iemand voor je deur staat. De Ring Video Deurbel biedt een uitgebreide beveiliging voor je huis. De deurbel is voorzien van nachtzicht en een audio- en videoverbinding, zodat je altijd kunt zien en horen wie er voor de deur staat. Dankzij de slimme technologie kun je gemakkelijk in contact blijven met je bezoek. Stel vragen, praat met bezoekers of stuur een bericht. Met de Ring Video Deurbel ben je altijd op de hoogte wie er voor je deur staat.

Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset 2 camera's Draadloos Inclusief HomeBase.

5/5

Met de Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset met 2 camera's krijgt u een complete beveiligingsoplossing voor uw huis. Met deze deurbel krijgt u twee afzonderlijke camera's, die beiden een HD-resolutie hebben. Deze camera's zijn draadloos, waardoor u de deurbel overal kunt plaatsen. De twee camera's zorgen ervoor dat u een breed zicht hebt op uw voordeur. Daarnaast krijgt u ook de HomeBase meegeleverd. Deze zender zorgt ervoor dat alle beelden die de camera's opvangen, worden verzonden naar uw apparaat. U kunt de beelden op uw smartphone of tablet bekijken, waar u ook bent. U kunt ook een melding instellen, zodat u een bericht ontvangt als er iemand aanbelt. Zo kunt u altijd op de hoogte blijven van wat er bij uw voordeur gebeurt.

Gologi draadloze deurbel HD Video Deurbel Met Camera en Wifi Inclusief Gong Nederlandstalige app Waterdicht Met 32GB.

5/5

De Gologi draadloze deurbel is een innovatief product dat zorgt voor extra veiligheid en gemak voor uw huis. Deze HD video deurbel met camera is gemakkelijk te installeren en geeft je de mogelijkheid om een ​​HD-beeld van je voordeur te zien. Door de wifi-verbinding kun je de beelden op een afstand bekijken via de gratis Nederlandstalige app op je mobiele telefoon. Daarnaast is de Gologi video deurbel waterdicht en bevat het een 32GB geheugen om video-opnamen op te slaan. Met de inbegrepen gong kun je altijd horen wanneer er iemand aan de deur staat. Je kunt de gong ook personaliseren door je favoriete muziek of geluiden te kiezen. Met de Gologi video deurbel kun je de deur vanaf elke locatie bedienen en krijg je een melding wanneer er iemand aan de deur staat.

Onze laatste woord over slimme deurbellen

De conclusie van de beste slimme deurbel is vrij logisch. Wij vinden dat onze top 10 bestaat uit de beste slimme deurbellen die er zijn. De nummer 1 is voor ons de beste, maar voor iemand anders kan dit de nummer 4 zijn. Het is goed om hier zelf naar te kijken. 

Verder houden we de top 10 slimme deurbellen altijd bij, zodat jij de beste slimme deurbel kopen kunt. We willen er namelijk voor zorgen dat iedereen een goede slimme deurbellen kan kopen, zonder hier echt naar te hoeven zoeken.

Conclusie over de slimme deurbellen vergelijking

Om het zoeken naar de beste slimme deurbel eenvoudiger te maken, hebben we de top 10 voor je verzameld in deze gids. We hopen dat je door deze gids te raadplegen precies krijgt waar je naar opzoek bent. Er zijn veel vergelijkingssites beschikbaar online waar je kunt zien welke producten getest zijn en wat voor prestaties en functionaliteiten ze hebben. We adviseren je om ook daar te zoeken, zodat je een goed inzicht krijgt in de waarvoor elk product geschikt is. Als je er nog niet uitkomt, aarzel dan niet om ons te contacteren. Samen kunnen we een slimme deurbel vinden die perfect bij jou past!

Inhoudsopgave

Auteur

Erick
Erick

Ik ben Erick, een gedreven avonturier met een passie voor fotografie. Mijn lens heeft me de wereld laten verkennen, van afgelegen bergen tot bruisende stadsgezichten. Altijd op zoek naar het perfecte beeld.

Veelgestelde vragen over de top 10 beste slimme deurbellen

Als eerste wil je uiteraard weten waarom er een top 10 bestaat. De top 10 slimme deurbellen bestaat niet zomaar. Wij willen voor ons interieur zelf namelijk ook niet een jaar zoeken voordat we de ideale slimme deurbel weten te vinden. Dit is precies de reden dat we voor een top 10 zijn gegaan. 

Onze kenners zijn al weken bezig met een goede top 10 in elkaar te zetten. Deze wordt ook actueel bijgehouden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij de beste slimme deurbel weet te vinden die je nodig hebt. Dit is erg belangrijk voor je interieur.

De slimme deurbel thuis laten bezorgen is geen enkel probleem. We hebben niet voor niets een website die je online kunt bereiken. Je kunt ze eenvoudig bij je thuis laten bezorgen, zodat jezelf niet meer naar een winkel hoeft te gaan. Dit scheelt een hele hoop tijd voor de meeste mensen. 

Anders kun je altijd zelf nog naar een fysieke winkel toe gaan. Dan kun je daar de slimme deurbellen bekijken en bepalen welke het beste bij je passen. Dit is niet altijd aan te raden, omdat er heel wat winkels zijn waar je teveel betaalt voor een slimme deurbel. Daarom is het goed om online de slimme deurbel te vergelijken.

Het kan zijn dat je de nummer 1 van onze top 10 lijst niet goed genoeg vindt. Dit is uiteraard vervelend, maar dit kan wel voorkomen. Daarom is het altijd goed om door onze hele top 10 heen te kijken. 

Een goede slimme deurbel zit er altijd wel voor je tussen. Daarom maakt het niet uit welke je uit onze lijst kiest. Ze zijn allemaal van goede kwaliteit en door een slimme deurbel test heen gekomen.

Na ons onderzoek vinden wij deze slimme deurbel de best geteste: Google Nest Hello videodeurbel Bedraad.. Maar geen zorgen als dit niet de slimme deurbel is die bij jou past, ook de rest van de top 10 beste slimme deurbellen zijn goed en kunnen we adviseren. 

 

 

Gepubliceerd op: 16 feb. 2023